International Kangoo Jumps Bootcamp Workshop (Június 26.)

International Kangoo Jumps Bootcamp Workshop (Június 26.)

Készen állsz egy igazán kemény Kangoo edzésre? Szívesen mutatnád meg vendégeidnek, mennyi lehetőség és erő rejlik valójában cipőjükben?

Akkor az International Kangoo Jumps Bootcamp Workshop-on a helyed! Az egynapos workshop keretein belül sztároktató segítségével sajátíthatod el a Bootcamp edzésmódszer alapjait, főbb gyakorlatait, és a Kangoo Jumps Bootcamp óra felépítését.

A workshop valóban International lesz, mivel Európa minden tájáról érkeznek oktatók. A workshop nyelve angol, de lesz magyar nyelvű tolmácsolás, ezért ez ne ijesszen meg senkit! 🙂

A workshop-on való részvétel egyben újravizsgázási lehetőség azoknak az oktatóknak, akik 2017.01.31. előtt szerezték meg végzettségüket, és azt nem újították még meg.

Helyszín: Siófok
Időpont: 2020. június 26. (8:00-14:00)

Képzési idő: 6 óra

Maximális létszám: 30 fő

Jelentkezési határidő: Április 30.

Az ár tartalmazza:
• International Kangoo Bootcamp Workshop

EN

International Kangoo Jumps Bootcamp Workshop

Are you ready for a REAL Kangoo Jumps training? Would you like to show your guests how much opportunity and strength they really have in their shoes?

If your answer is yes, then you must join the International Kangoo Jumps Bootcamp Workshop this summer in Hungary! With the help of a star trainer, you can learn the basics of Bootcamp training, the main exercises, and the structure of the Kangoo Jumps Bootcamp classes.

The language of the workshop is english.

Where: Siófok

When: 2020. June 26. (8:00-14:00)

Duration: 6 hours

Max. number of participants: 30 person

Application deadline: April 30.

Price includes:
• International Kangoo Bootcamp Workshop