Fiesta Body Kangoo Program

Fiesta Body Kangoo Program

A program célja: lélekben, de főként testben felkészülni a nyári szezonra, egészen pontosan a Fitness Fiestára, Európa legnagyobb szabású Kangoo táborra, ami június utolsó hétvégéjén esedékes.

Csatlakozz oktatód Fiesta Body Facebook csoportjához a további információkért és mintaétrendekért!

Két etap (2×8 hét):

2020. 01.20-2019.03.15

2020. 03.30-2019.05.24.

A program célcsoportja: Nemtől és kortól függetlenül mindenki, aki szeretne újévi fogadalmának megfelelően a nyárra formába lendülni. Főként fogyási célok elérését motiváljuk a programban.

Pecsétgyűjtő: A vendégek óráról órára pecsétet gyűjthetnek az oktatójuknál, amikért cserébe értékes ajándékokhoz juthatnak. Minden résztvevő, aki összegyűjti a megfelelő számú pecsétet, jogosult a szponzorjaink által rendelkezésre bocsátott ajándékokra. BÁRMELY RÉSZTVEVŐ OKTATÓ ÓRÁJÁN JÁR A PECSÉT!

Főnyeremény: A program elején minden oktató leméri a programhoz csatlakozó vendégek méreteit (derék, combkerület, testsúly). Ezeket az adatokat a pecsétgyűjtő hátulján tollal rögzítik. A program végén a mérést újra megismétlik. Fotóval igazoltan eljuttatják nekünk a vendégek elért eredményeit. Az a vendég, aki a két etap alatt a legjelentősebb eredményt érte el, Fitness Fiesta bérletet kap. Az őt követő 4 versenyző PUMA szettet nyer, amit bemutathat az első helyezettel együtt a Fitness Fiestán megrendezésre kerülő divatbemutatón. Fodrászt, sminkest mi biztosítunk majd az eseményhez,

A program támogatói:
BiotechUSA, Eisberg Magyarország, Sifijumps Hungary

A programban résztvevő oktatók országszerte:

Ágoston Dorottya
Badár Kitti
Banga Eszter
Borók Mónika
Danó Enikő
Dicső Inez
dr. Koscsó Emese
Fejes Zsófia
Füzesséry Petra
Gyurkovics Anikó
Hamar Nikolett
Horvath Evelin
Illés Titanilla
Jakab Yvett
Jakabfi Adrienn
Kalmár Csilla
Klemencz-Gottfried Nikoletta
Kovács Enikő
Krekács Ildikó
Kruchió Márta
Meszes Kornél
Mezei Brigitta
Németh Balázs
Oldal Ibolya
Papp Petra
Poharelec Noémi
Sifter Tímea (Sifi)
Siri Bianka
Sólyom Veronika
Szabó Réka
Szeibert-Virág Dóra
Ujhelyi Kitti