Támogatóim

Abban a szerencsében van részem, hogy nemcsak magánszemélyek, hanem neves cégek is támogatják a munkámat.

Eisberg Hungary

Közösen érjük el céljainkat

Együtt képesek leszünk vevőink részére a legtökéletesebb kiszolgálást biztosítani.

ÉRTÉKEINKKözeliség, változatosság, hírnév, innováció és partnerség.

Közel vagyunk vevőinkhez és tisztában vagyunk a vásárlói igényekkel. A sokszínűségben lehetőséget látunk, és frisspiaci tapasztalataink megkülönböztetnek bennünket a versenytársainktól. Innovatív megoldásokat és partnerséget kínálunk. Mindezen értékek együtt biztosítják számunkra a közös sikert.

Eisberg logo
Az iSTYLE mint a legnagyobb magyarországi Apple Premium Reseller 2005 óta igyekszik a kiszolgálni a növekvő ügyféligényeket egyedi termékportfólióval és a szolgáltatásainak folyamatos szélesítésével. Stílusunkat a legjobb helyeken megtalálható üzletek, a hangulatos berendezés és megjelenés, a barátságos csapat, valamint az egyedülálló áruválaszték jellemzi. Ha többet szeretnél tudni rólunk és a tevékenységünkről, kövess minket facebook-on Instagram-on, vagy látogasd meg üzleteinket.

Biotech USA

A BioTechUSA Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártójaként elkötelezte magát a sport és az egészséges életmód mellett. Hisznek abban, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon. Náluk mindent megtalálsz, ha fogyni vagy izmosodni szeretnél, növelni akarod a teljesítményedet, vagy többet tennél az egészségedért. Étrend-kiegészítőiket a kiváló minőség és a harmonikus ízvilág jellemzi. Termékeik saját gyártóbázisukon, szabályozott környezetben, kiváló minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek. Cégük olyan profi és amatőr sportolókkal dolgozik együtt, akik saját példájukon keresztül, életmódjukkal, sportteljesítményükkel rengeteg embert inspirálnak. Termékeiket a fogyasztói elvárásokkal és visszajelzésekkel összhangban szakemberekből álló fejlesztő csapatuk alkotja meg és tökéletesíti. Vásárlóikat Európa-szerte több mint 150 franchise üzlettel várják. Bolthálózatukban szaktanácsadó eladók komplex tanácsadást nyújtanak a vásárlások mellé.

PUMA logo

PUMA

Sport has the power to transform and empower us. As one of the world’s leading sports brands, it’s only natural that we want to stand on the same playing field as the fastest athletes on the planet. To achieve that, the PUMA brand is based on the very values that make an excellent athlete.

A legjobb Fitness Mixek egy helyen. Ha minőségre vágysz, és változatos zenékre Dejan-ban nem fogsz csalódni!
Számos mixet készített fellépéseimre, amik minden körülmények között megállják a helyüket. Válogass a kész mixek között, vagy kérd a sajátodat egyénre szabva!

Cornexi

Mi a Cornexinél több évtizedes hagyományokra alapozva tudjuk, az egészség érték. Elérhető és fenntartható. Tapasztalatainkkal létrehoztuk, kutatásainkkal folyamatosan fejlesztjük termékeinket, melyek segítik a harmonikus, kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozást. Emellett nemcsak hangoztatjuk, de támogatjuk is, hogy a társadalmi kihívást jelentő elhízás helyett a mozgás kerüljön túlsúlyba! A Cornexi dédapáink örök értékeit használta fel alapanyagként. A természet szeretete, a hagyományok tisztelete és a hazai gabona minősége elválaszthatatlan alkotótársunk. Minden darab Cornexi magában hordozza Székesfehérvár egy szeletét is. Kínálatunkban megtalálhatóak a magas rosttartalmú, a hozzáadott cukor nélkül készült müzliszeletek, ahogy a mézzel dúsított zabszeletek is.

A Cornexi termékei nem csak finomak és táplálóak, de segítik beindítani vagy éppen tovább gördíteni a napodat is!