Támogatóim

Abban a szerencsében van részem, hogy nemcsak magánszemélyek, hanem neves cégek is támogatják a munkámat.

Eisberg Hungary

Közösen érjük el céljainkat

Együtt képesek leszünk vevőink részére a legtökéletesebb kiszolgálást biztosítani.

ÉRTÉKEINKKözeliség, változatosság, hírnév, innováció és partnerség.

Közel vagyunk vevőinkhez és tisztában vagyunk a vásárlói igényekkel. A sokszínűségben lehetőséget látunk, és frisspiaci tapasztalataink megkülönböztetnek bennünket a versenytársainktól. Innovatív megoldásokat és partnerséget kínálunk. Mindezen értékek együtt biztosítják számunkra a közös sikert.

Eisberg logo
Guess logo

GUESS

„One world, one Brand”– A GUESS egy életstílust képvisel. A márka a minőség mellett odafigyel a részlet gazdag kidolgozásra, és kollekciójukra a merész formaiság és friss szemléletmód jellemző. A Guess elbűvöli azokat is akik, kacérok és csillogásra vágynak és tökéletes megjelenést nyújt a klasszikus és visszafogott vonalat képviselői számára egyaránt.
A márka folyamatosan keresi az új arcokat, akik hitelesen képviselik a GUESS világát.

Büszkék vagyunk rá, hogy ez év nyarától Sifi is ezt a tábort erősíti.

Viwa Vitamin Water

A vitaminvíz se nem víz, se nem szénsavas üdítő: egy új generációs funkcionális ital az aktív életmódot élők számára, tele nélkülözhetetlen vitaminokkal. A vitaminvizeket a 2000-es évek elején, tudományos kutatások alapján alkották meg az USA-ban, és rövid idő alatt népszerűek lettek az egészségtudatos életmódot folytató fogyasztók körében.

Viwa Vitamin Water logo
Life1 Wellness logo

Life1 Gilda Max Fitness Hálózat

Hiszünk abban, hogy az életünket mi formáljuk: a sportolással átalakíthatjuk külsőnket, egészségesebbé válunk, mindemellett pozitív önképet építhetünk fel, amely erőt és magabiztosságot nyújt a mindennapokban. Felkészülten várjuk klubtagjainkat, akik hisznek abban, hogy az egészséges életforma döntés kérdése. Segítünk abban, hogy minden vendégünk, klubtagunk elérje fitness céljait, akár alakformálásról, akár izomépítésről vagy fogyókúráról legyen szó.

PUMA

Sport has the power to transform and empower us. As one of the world’s leading sports brands, it’s only natural that we want to stand on the same playing field as the fastest athletes on the planet. To achieve that, the PUMA brand is based on the very values that make an excellent athlete.

PUMA logo

PANDHY’S™

Cégünk, a CosMed Kft. 2004-ben alakult, a saját szabadalommal védett PANDHY’S™ Szépítő Cukorkozmetikumok és az egyedülálló Szőrtelenítő Cukorpaszta gyártására és forgalmazására.

Az alapítók kezdeti reményeit messze túlszárnyalva a PANDHY’S™ márkanév alatt ma már több száz, kizárólag saját fejlesztésű, innovatív, természetes összetételű, professzionális és lakossági kozmetikum kerül piacra világszerte, öt kontinens közel 40 országában. A több, mint egy évtizedes működés számtalan rangos nemzetközi díjat, szakmai elismerést  és üzleti sikert hozott.