Támogatóim

Abban a szerencsében van részem, hogy nemcsak magánszemélyek, hanem neves cégek is támogatják a munkámat.

Viwa Vitamin Water

A vitaminvíz se nem víz, se nem szénsavas üdítő: egy új generációs funkcionális ital az aktív életmódot élők számára, tele nélkülözhetetlen vitaminokkal. A vitaminvizeket a 2000-es évek elején, tudományos kutatások alapján alkották meg az USA-ban, és rövid idő alatt népszerűek lettek az egészségtudatos életmódot folytató fogyasztók körében.

Viwa Vitamin Water logo
Life1 Wellness logo

Life1 Gilda Max Fitness Hálózat

Hiszünk abban, hogy az életünket mi formáljuk: a sportolással átalakíthatjuk külsőnket, egészségesebbé válunk, mindemellett pozitív önképet építhetünk fel, amely erőt és magabiztosságot nyújt a mindennapokban. Felkészülten várjuk klubtagjainkat, akik hisznek abban, hogy az egészséges életforma döntés kérdése. Segítünk abban, hogy minden vendégünk, klubtagunk elérje fitness céljait, akár alakformálásról, akár izomépítésről vagy fogyókúráról legyen szó.

Eisberg Hungary

Közösen érjük el céljainkat

Együtt képesek leszünk vevőink részére a legtökéletesebb kiszolgálást biztosítani.

ÉRTÉKEINKKözeliség, változatosság, hírnév, innováció és partnerség.

Közel vagyunk vevőinkhez és tisztában vagyunk a vásárlói igényekkel. A sokszínűségben lehetőséget látunk, és frisspiaci tapasztalataink megkülönböztetnek bennünket a versenytársainktól. Innovatív megoldásokat és partnerséget kínálunk. Mindezen értékek együtt biztosítják számunkra a közös sikert.

Eisberg logo

FitRádió

A FitRadio egy innovatív online rádió, amely weben és alkalmazás formájában is elérhető. Több mint 20 db különböző stílusú zenei csatorna érhető el, összesen 2 000 órányi folyamatosan bővülő zenével. A FitRadio több mint zene, a FitRadio lendületed ad, kimozdít a nehéz pillanatokból és segít neked az edzésben!

PUMA

Sport has the power to transform and empower us. As one of the world’s leading sports brands, it’s only natural that we want to stand on the same playing field as the fastest athletes on the planet. To achieve that, the PUMA brand is based on the very values that make an excellent athlete.

PUMA logo

Biotech USA

A BioTechUSA Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártójaként elkötelezte magát a sport és az egészséges életmód mellett. Hisznek abban, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon. Náluk mindent megtalálsz, ha fogyni vagy izmosodni szeretnél, növelni akarod a teljesítményedet, vagy többet tennél az egészségedért. Étrend-kiegészítőiket a kiváló minőség és a harmonikus ízvilág jellemzi. Termékeik saját gyártóbázisukon, szabályozott környezetben, kiváló minőségű, gondosan válogatott alapanyagokból készülnek. Cégük olyan profi és amatőr sportolókkal dolgozik együtt, akik saját példájukon keresztül, életmódjukkal, sportteljesítményükkel rengeteg embert inspirálnak. Termékeiket a fogyasztói elvárásokkal és visszajelzésekkel összhangban szakemberekből álló fejlesztő csapatuk alkotja meg és tökéletesíti. Vásárlóikat Európa-szerte több mint 150 franchise üzlettel várják. Bolthálózatukban szaktanácsadó eladók komplex tanácsadást nyújtanak a vásárlások mellé.

383 the kopjary water

Frissítő ásványvíz finom ízharmóniában

208 m mélyen pihent, évezredeken keresztül,
ott, ahol a hőmérséklet és a föld a legnyugodtabb,
ott, ahol állandó minden, ahol a legjobb a víznek.

Több ezer éve pihen

A Magyar Tudományos Akadémia stabil izotóp analízise által igazolt, hogy több ezer éves korból származik.

A jégkorszak tisztaságával

Biológiailag tökéletesen tiszta ásványvíz a Kárpát-Medencéből, amely a jégkorszaknak köszönheti tökéletes tisztaságát és sértetlenségét

Európai különlegesség, gyógyító erővel

Természetes Magyar ásványvíz, a lehető legalacsonyabb deutérium szinttel.

Abonett

Az Abonett tradícióit őrző családi vállalkozásként 100 %-ban természetes, alacsony kalóriatartalmú élelmiszereket kínál a vásárlóknak. Az innovatív és változatos kenyérhelyettesítő termékeink előállítása során környezetbarát technológiákat és anyagokat használunk, túlnyomórészt helyi dolgozóknak és termelőknek adva megélhetést.

Cornexi

Mi a Cornexinél több évtizedes hagyományokra alapozva tudjuk, az egészség érték. Elérhető és fenntartható. Tapasztalatainkkal létrehoztuk, kutatásainkkal folyamatosan fejlesztjük termékeinket, melyek segítik a harmonikus, kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozást. Emellett nemcsak hangoztatjuk, de támogatjuk is, hogy a társadalmi kihívást jelentő elhízás helyett a mozgás kerüljön túlsúlyba! A Cornexi dédapáink örök értékeit használta fel alapanyagként. A természet szeretete, a hagyományok tisztelete és a hazai gabona minősége elválaszthatatlan alkotótársunk. Minden darab Cornexi magában hordozza Székesfehérvár egy szeletét is. Kínálatunkban megtalálhatóak a magas rosttartalmú, a hozzáadott cukor nélkül készült müzliszeletek, ahogy a mézzel dúsított zabszeletek is.

A Cornexi termékei nem csak finomak és táplálóak, de segítik beindítani vagy éppen tovább gördíteni a napodat is!

PANDHY’S™

Cégünk, a CosMed Kft. 2004-ben alakult, a saját szabadalommal védett PANDHY’S™ Szépítő Cukorkozmetikumok és az egyedülálló Szőrtelenítő Cukorpaszta gyártására és forgalmazására.

Az alapítók kezdeti reményeit messze túlszárnyalva a PANDHY’S™ márkanév alatt ma már több száz, kizárólag saját fejlesztésű, innovatív, természetes összetételű, professzionális és lakossági kozmetikum kerül piacra világszerte, öt kontinens közel 40 országában. A több, mint egy évtizedes működés számtalan rangos nemzetközi díjat, szakmai elismerést  és üzleti sikert hozott.